Nieuw in het assortiment van Libilé

De iDuctor is de oplossing voor veel voorkomende problemen. Of het nu gaat om een vastzittende bout of de coating om een stalen pijp, de iDuctor zorgt er voor dat uw werkzaamheden snel en veilig verlopen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Wellicht kunnen wij bij u langskomen voor een demonstratie.

iDuctor W1200

De iDuctor W1200 is een handzaam inductie-gereedschap met een vermogen van 1200 Watt. Met dit gereedschap kunt u veilig, snel, met grote precisie en zonder open vuur demonteren. Zo kunt u ijzerhoudende onderdelen, zoals bouten en moeren, die zijn vastgeroest verwarmen en losmaken. Het is veilig voor de monteur in de werkplaats, maar ook voor de techniek waaraan onzichtbare en onherstelbare schade kan ontstaan door werken met open vuur. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld kunststof kabelbomen, rem- en brandstofleidingen.

iDuctor W2300

Vanaf nu kunt u alle vastgeroeste bouten in een minuut verwijderen! De iDuctor Power+ Kit is een kit met een sterkere iDuctor voor de zwaardere klussen. De iDuctor W2300 is het enige handzame inductiegereedschap in de markt met een vermogen van 2300 Watt. Ten opzichte van de iDuctor W1200 is dit bijna het dubbele vermogen!

Dit houdt in dat u met de iDuctor Power+ nu nóg grotere en zwaardere ijzerhoudende machineonderdelen veilig kunt verwarmen en losmaken zonder open vuur. Bovendien kunt u dan ook meer windingen maken met de Flexcoils, die in diverse lengtes verkrijgbaar zijn (1100-3500 mm). Dit is allemaal zonder open vuur, zeer veilig, snel én met grote precisie!