Infrastructuur

ivg libilé bv is een gespecialiseerde leverancier in toebehoren voor alle soorten gas-, water- en elektraleidingen. Wij combineren sterke merken met service, onderhoud, reparatie, kalibratie en snelheid.

Sinds de oprichting in 2005 zijn wij actief in de markt van ondergrondse infrastructuren en dan met name de gereedschappen benodigd voor werken aan ondergrondse gas-, water en elektraleidingen.

Nieuws

Aanstaande zaterdag, 12 oktober, zijn we gesloten!

Beste klant, Zaterdag 12 oktober zijn we niet open. Met…

Verhuisbericht

/
Wij gaan verhuizen!! Libilé is per 8 juli gevestigd aan de Florijnstraat 71, te Ridderkerk.

Ridgid Aktie

De Ridgid Aktie voor de kettingknipper en de PE-scharen loopt tot 30 juni. Levertijd kan variëren door de beperkte voorraad van deze artikelen. Wees er dus snel bij.

iDuctor

/
De iDuctor W1200 is een handzaam inductie-gereedschap met een vermogen van 1200/2300 Watt. Met dit gereedschap kunt u veilig, snel, met grote precisie en zonder open vuur o.a. demonteren of pijpcoating verwijderen.

TAB-LED verlichting

/
TAB Professional Lighting verlicht werk en budget. Een goede kwaliteit, juiste functionaliteit en professionele uitstraling gaan hand in hand met betaalbaarheid. Het brede portfolio is afgestemd op de behoefte van professionele eindgebruikers.

Gas

Libilé B.V. heeft een uitgebreid en ontwikkeld pakket producten en middelen geschikt voor het werken aan ondergrondse gasleidingen.

Water

Ook in de ondergrondse waterwereld heeft Libilé B.V. reeds jarenlang ervaring. Wij hebben onze aanboortoestellen en bijbehorende …

Elektra

Een steeds breder pakket voor de elektra monteur en installateur. Speciaal voor zowel de ondergrondse infra als ook uw werk binnenshuis …

Telecom

Libile heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld als partner voor de juiste producten, diensten en services voor telecomdiensten als Internet …

Onderhoud

Naast sterke merken biedt Libilé B.V. service aan in de vorm van het testen en certificeren van elektrisch gereedschap volgens NEN3140 …

 
Webdevelopment by Oil4.