Wie zijn wij

Libilé B.V. is een gespecialiseerde leverancier in toebehoren voor alle soorten gas-, water- en elektraleidingen. Wij combineren sterke merken met service, onderhoud, reparatie, kalibratie en snelheid.

Sinds de oprichting in 2005 zijn wij actief in de markt van ondergrondse infrastructuren en dan met name de gereedschappen benodigd voor werken aan ondergrondse gas-, water en elektraleidingen. In de afgelopen jaren heeft Libilé B.V. een goede naam als specialist opgebouwd en houden wij ons dagelijks bezig met het verder ontwikkelen van onze mogelijkheden binnen deze gespecialiseerde markt.

Wij gaan een stapje verder voor u
Libilé B.V. onderscheidt zich door een juiste combinatie van:

  • A-merken
  • Een op uw markt afgestemd gereedschappen pakket
  • Toegevoegde waarde middels advies, technische ondersteuning en snelheid
  • In huis testen, ijken, certificeren & kalibreren en repareren
  • Het zelfstandig fabriceren van speciale gereedschappen in eigen werkplaats

Wij denken met u mee

U herkent ons aan ons innovatieve karakter, de flexibele inzet van het team en onze kennis van de ontwikkelingen, normen en wetgeving in de markt.

Wij denken graag met u mee zodat u zich volledig kunt focussen op uw activiteiten. Ook dragen wij daar waar mogelijk oplossingen aan om uw werk wellicht nog beter of sneller uit te kunnen voeren.

Gespecialiseerde en geïsoleerde gereedschappen
Sinds 2014 heeft Libilé B.V. zich tevens gericht op de gespecialiseerde en geïsoleerde gereedschappen (tools) en bijbehorende meetapparatuur die benodigd zijn voor het werken aan elektra- en communicatiekabels aanwezig in de huidige ondergrondse infra tot aan het werken in de meterkast.

Ons doel is u binnen 3 uur tot 3 dagen van de juiste service te voorzien afhankelijk van uw vraag en gewenste oplossing.

Gas

Libilé B.V. heeft een uitgebreid en ontwikkeld pakket producten en middelen geschikt voor het werken aan ondergrondse gasleidingen.

Water

Ook in de ondergrondse waterwereld heeft Libilé B.V. reeds jarenlang ervaring. Wij hebben onze aanboortoestellen en bijbehorende …

Elektra

Een steeds breder pakket voor de elektra monteur en installateur. Speciaal voor zowel de ondergrondse infra als ook uw werk binnenshuis …

Telecom

Libile heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld als partner voor de juiste producten, diensten en services voor telecomdiensten als Internet …

Onderhoud

Naast sterke merken biedt Libilé B.V. service aan in de vorm van het testen en certificeren van elektrisch gereedschap volgens NEN3140 …

 

Webdevelopment by Oil4.